Okunma Sayısı : 53  /  12.03.2019
BEYPAZARI TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI’NIN 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ MESAJI
Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı yayımladı…

"Kurtuluş Savaşı'nda vatan toprakları işgal altındayken milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı İstiklal Marşımız, milli mücadele ruhunu ve Türk Milleti'nin vatan sevgisini en güzel biçimde yansıtmaktadır. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de, milletimizin esarete asla boyun eğmeyeceğinin tüm dünyaya ilan edilişinin ifadesidir.

Milletimizin, tarihte eşi ve benzeri görülmemiş şekilde çok zor şartlar ve imkânsızlıklara rağmen parlak bir zaferle taçlandırdığı Milli Mücadelemizi anlatan İstiklal Marşımızın, T.B.M.M tarafından 12 Mart 1921 de kabulünün 98. Yıldönümünü coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı