Okunma Sayısı : 37  /  01.04.2019
BTO BAŞKANI GÖÇMEN:TÜM GÜCÜMÜZLE İŞLERİMİZE GERİ DÖNMELİ

#2019YerelSeçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen BTO Başkanı Ahmet GÖÇMEN:
“Yüksek katılım oranıyla ve genel anlamda sükûnet içerisinde gerçekleştirilen, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Önümüzdeki uzun bir süreçte seçim olmayacak. Bu süreci iyi değerlendirmeli, tüm gücümüzle işlerimize geri dönmeli, üreterek ve istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmeliyiz.”dedi.