Okunma Sayısı : 29  /  15.04.2019
ÜYELERİMİZİ ZİYARET EDİYOR İSTİHDAM TEŞVİK PAKETLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPIYORUZ

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet GÖÇMEN, Yönetim Kurulu Üyemiz Melih İNAN ve Genel Sekreterimiz Mehmet YURDAKUL, Üyemiz Özgü Yaman Un Sanayii Gıda Tarım ve Hayv. Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Nuri YAMAN ve Beypazarı Çalış Un yetkilisi Ferat ÇALIŞ’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 Burada İş Var Teşvik Paketleri hakkında bilgilendirme yapılırken, ilgili teşvikleri içeren kitapçık ve Oda Faaliyet Raporu üyelerimize takdim edildi. Hizmetlerimiz ile ilgili görüşleri, talep ve önerileri, sektörel faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.