Okunma Sayısı : 48  /  06.05.2019
POLATLI TARIM FUARI'NI ZİYARET ETTİK

Beypazarı Ticaret Odası Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, Tarım Komitesi Başkanı Gültekin Soycan, Genel Sekreter Mehmet Yurdakul Farmer's Fair Tarım Fuarını ziyaret etti.

Oda heyetimiz, Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ile birlikte fuar alanındaki stantları dolaşarak firma sahipleriyle istişarelerde bulundular, fuarın hayırlı, bereketli olması dileklerinde bulunarak, tarım sektörüne can katacak bu fuarların devamlılığını temenni ettiler.