Okunma Sayısı : 48  /  09.05.2019
BEYPAZARI TİCARET ODASI İLÇEMİZDE ATB ŞUBESİ KURULMASI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI.

Beypazarı Ticaret Odası; Tarım Sektörünün istişare toplantıları sonrası talep ve önerilerini değerlendirerek,  İlçemizdeki Tarım ve Gıda sektörü kapsamında çalışmalarına başladı.

Beypazarı Kaymakamı Can AKSOY,  Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÖÇMEN, Beypazarı İlçe Tarım Müdürü Yavuz EKİCİ ve BTO Tarım Komitesi Başkanı Gültekin SOYCAN dan oluşan heyet, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik YAVUZ’u makamında ziyaret ederek , Ankara Ticaret Borsası Beypazarı Şubesinin kurulması için neler yapılması gerektiği hakkında görüş alışverişinde bulundular.

ATB ziyareti sonrası aynı heyetimiz, Şereflikoçhisar Kaymakamı ve Şereflikoçhisar Ticaret Odası’nı  ziyaret ederek, ATB nin Şereflikoçhisar da gerçekleştirdiği konu ile ilgili yatırımı yerinde inceleyerek, süreç hakkında bilgi aldılar.

Tüm görüşmelerin ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen ev sahipliğinde, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekici’nin de katılımlarıyla, tarım komitesinde faaliyet gösteren üyelerimize bilgilendirme toplantısı düzenledik. Gerçekleşen bilgilendirme toplantısında İlçemizde açılması planlanan Ankara Ticaret Borsası(ATB) Beypazarı Şubesinin kuruluşu için gerçekleştirilecek olan fizibilite çalışmaları ve sektör temsilcilerinin destekleri hakkında istişareler yapıldı.