Okunma Sayısı : 26  /  10.05.2019
Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Geleceğimizin mimarları, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı annelerimiz, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve özgüvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar.
Ailelerin temel direği, iş dünyasının üreticileri annelerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olmak, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek hepimizin en önemli sorumluluğudur.
Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en yüce ve zor görevini, şefkat ve sevgiyle yerine getiren bütün annelerin “Anneler Gününü” kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla selamlıyoruz.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı