Okunma Sayısı : 51  /  28.05.2019
BTO GIDA YARDIM PAKETLERİNİ AİLELERE ULAŞTIRDI

“Beypazarı Ticaret Odası, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi 666 aileye gıda yardımı paketi ulaştırdı”.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Beypazarı Ticaret Odası işbirliği ile her yıl olduğu gibi, bu yılda Ramazan Ayında, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı.

Gıda yardımları, Beypazarı Ticaret Odası (BTO) Meclis, Yönetim ve Komite Üyeleri, Oda çalışanları aracılığıyla,  İlçemizde yaşayan 666 aileye ulaştırıldı.

Ramazan Ayında hazırlanan gıda yardım paketlerini titiz çalışmalar sonrasında ailelere ulaştırdıklarını ifade eden BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen: “İçerisinde bulunduğumuz ve İslam âlemi tarafından aynı zamanda birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilen Ramazan Ayı münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz bu yardımların, İlçemizin birçok farklı noktasında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.