Okunma Sayısı : 53  /  31.05.2019
Tarım Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyelerimizi Ziyaret Ettik

Tarım Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyelerimizi Ziyaret EttikMeclis Başkanımız Hamdi Ayanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen, Tarım Komitesi Başkanımız Gültekin Soycan, Komite Başkan Yardımcımız Yüksel Kılıçarslan dan oluşan heyetimiz, tarım sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz Ahmet Taşkıran, Yüksel Başaran, Aydın Sakarya ve Galip Uysal’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret sonrası değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen; “İlçemizde yaşanan şiddetli dolu yağışı sonrası, ziyaret ettiğimiz veya İş yerlerinde bulunmadıkları için telefonla ulaştığımız çiftçilerimizin ekili alanlarının zarar gördüğünü, maddi anlamda büyük kayıpları olduğunu üzüntüyle öğrendik.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı olarak, zarara uğrayan tüm çiftçilerimize yardımcı olabilmek amacıyla, bu konuyla ilgili Birliğimiz(Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) ile iletişime geçerek, kamu kurum ve kuruluşları ile görüşülmesi talebimizi ilettik.

Bir kez daha yaşanmaması temennisi ile doğal afetten etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diliyorum.”dedi.