Okunma Sayısı : 50  /  15.05.2018
Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurula Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Kurul Delegesi Ahmet GÖÇMEN, Meclis Başkanımız Hamdi AYANOĞLU ve Genel Sekreter Mehmet YURDAKUL katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada iş dünyası olarak kendilerine güvendiklerini belirterek, “Hedeflerimiz büyük. Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacak” dedi.?