BTO da e-Randevu Dönemi Başladı...

Beypazarı Ticaret Odası (BTO) hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. BTO üyeleri artık yeni kuruluş ve tescil gibi işlemlerini online randevu alarak yapabiliyor.

Yalın hizmet anlayışını benimseyen BTO, üyelerinin işlemlerini daha kısa sürede yapabilmesi için online randevu sistemine geçti. BTO üyeleri, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından verilen çok sayıda tescil işlemi hizmetini gerekli evrakların hazır olması halinde, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından verilen randevu saatinde tamamlayabilecekler.

ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN
MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
İSTİHDAM TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
ÜYELERİMİZ ETKİLİ ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ’NDE BULUŞTU
14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN
Cumhurİttifakı Beypazarı Belediye Başkanı Adayı Tuncer KAPLAN Odamızı ziyaret etti.
BEYPAZARI TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI’NIN 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ MESAJI
"ETKİLİ ZAMAN YÖNETİMİ" Eğitimine davetlisiniz.
ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN

MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN