BTO da e-Randevu Dönemi Başladı...

Beypazarı Ticaret Odası (BTO) hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. BTO üyeleri artık yeni kuruluş ve tescil gibi işlemlerini online randevu alarak yapabiliyor.

Yalın hizmet anlayışını benimseyen BTO, üyelerinin işlemlerini daha kısa sürede yapabilmesi için online randevu sistemine geçti. BTO üyeleri, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından verilen çok sayıda tescil işlemi hizmetini gerekli evrakların hazır olması halinde, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından verilen randevu saatinde tamamlayabilecekler.

TİCARETİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ(E-TİCARET) EĞİTİMİNDE BULUŞALIM
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
Milletimizin Başı sağolsun
HAYIRLI KANDİLLER
Oda Heyetimizden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan
Oda Heyetimizden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ VE SGK DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ÜYELERİMİZİ ZİYARET EDİYOR İSTİHDAM TEŞVİK PAKETLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPIYORUZ
SGK DESTEKLERİ VE İSTİHDAM TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İlçe Heyetimizin ATB Ziyareti