BTO‘DAN EĞİTİME DESTEK

Beypazarı Ticaret Odası İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 55 Adet tablet teslim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan “TOBB Küçük Parmaklar” kampanyası kapsamında finanse edilen toplam 55 adet tablet, Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun’a teslim edildi.

Dünyayı etkisi altına alan ve eğitim sisteminde geçici değişiklikle online eğitime geçiş yapıldığına değinen Göçmen; “ Dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinden en çok öğrencilerimiz etkilendi. Şuan geçici olarak “uzaktan eğitim sistemi (Online Eğitim) devam etmektedir. Bizde bu eğitime imkansızlıklardan dolayı katılamayan öğrencilerimizin sayısını bir nebze azaltmak adına katkıda bulunmak istedik. Buradan kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tabletlerin öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.