BTO Haberler

Üyelerimizi ve ilçe esnafımızı ziyaret ederek temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymanın önemini paylaştık.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede bulunduğumuz kontrollü normalleşme döneminin sürdürebilirliğini sağlamak ve bir an önce tam normalleşmenin sağlanması için İçişleri Bakanlığı tarafından odamıza verilen yetki kapsamında üye işyerlerimizi ve ilçe esnafını ziyaret ederek temizlik,maske ve mesafe denetimini gerçekleştirdik.
Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen, Başkan Yardımcımız Mustafa Özdemir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Esin Korkmaz ve Genel Sekreterimiz Mehmet Yurdakul’un eşlik ettiği heyet koronavirüs tedbirleri uygulama denetimi için gıda, imalat, çay bahçesi ve restoranları ziyaret etti.
İlçemizdeki denetimler sonrası değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonrası gördükki ilçe işletmelerimiz ve esnafımız her zaman olduğu gibi bilinçli ve kurallara uygun hizmet vermeye dikkat ediyor. Yaşadığımız bu yeni sürecin başarıya ulaşabilmesi için tüm üye işyerlerinin ve ilçemizde faaliyet gösteren esnafımızın temizlik, maske ve mesafe kurallarına tam riayet etmesini önemle rica ediyoruz. Bu süreci hep birlikte atlatıp, hep birlikte başaracağız.” dedi.

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama