TOBB AKADEMİK DANIŞMANI ÇETİNKAYA YÖNETİM KURULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 81 İl'e, 81 akademik danışman projesi kapsamında görevlendirilen TOBB Akademik Danışmanı Prof. Dr. Murat Çetinkaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen, Başkan Yardımcımız Mustafa Özdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Şevki Gürcan ve İbrahim Soytürk’ü ziyaret etti.
Gerçekleşen tanışma ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Göçmen, Odamızın faaliyetleri hakkında bilgi vererek, üyelerimizin sektörlerinde yaşadıkları sorunları ve üyelerin beklentilerini ortaya çıkarabilecek projelerde birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade etti.
Üyelerimizin sektörel ihtiyaçlarına yönelik etkinliklerin en kısa sürede programlanması ve gerçekleştirilmesinde görüş birliğine varıldı.