BTO Haberler

Beypazarı Ticaret Odası EMITT te…

Beypazarı Ticaret Odası 09−12 Şubat 2022 tarihlerinde bu yıl 25 cisi düzenlenen dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT e bir heyetle katıldı.
Oda heyetimiz, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı olan fuarda, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başta olmak üzere, belirlenen turizm acenteleri ve tur firmalarını ziyaret etti.
Gerçekleşen görüşmelerde ilçemizin turizm potansiyeli, yenilenen yüzü, turizmdeki yeri ve önemi ile planan turizm tanıtım toplantıları hakkında bilgi verildi.
Bu yıl Oda hedefleri arasında yer alan ve çalışmalarına başlanılan Turizm Sektörünü harekete geçirmeye yönelik çalışmaların ikinci adımının tamamlandığı ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan BTO Başkanı Ahmet Göçmen” Bu yıl ki Oda hizmet stratejimizde belirlediğimiz, İlçe turizmine hareket kazandırma çalışmalarımıza sektörde faaliyet gösteren firmalar ile toplantılarımızı yaparak başladık. İlçemizin turizm sektöründeki ihtiyaç, talep ve çözüm önerilerini içeren Turizm Sektörü Kalkınma ve Eylem Planımızı oluşturduk. İkinci adımda tanıtım çalışmalarına Emitt fuarında turizm acentelerinin temsilcileri ile görüşerek devam ediyoruz. Tanıtım toplantıları gibi çalışmalarımızı da gerçekleştirdikten sonraki hedefimiz, ilçemizin turizmdeki yerini, canlılığını ve tercih edilebilirliğini daha da arttırmaktır.”dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama