ANUGA ULUSLARARASI GIDA FUARI ZİYARET PROGRAMI İLANI

Sayın Üyemiz,

Almanya / Köln’de düzenlenen ANUGA Uluslararası Gıda Fuarı iş gezisi vesilesiyle Beypazarı’nın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son gelişmeleri takip etmek amacıyla Odamız tarafından 06-10 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya’ya fuar ziyaret gezisi düzenlenecektir. Fuarda Sektör olarak; Fırınlanmış ürünler, tatlılar, pastalar, içecekler, süt ürünleri, dondurma, sağlıklı yiyecekler, hazır yiyecekler, yiyecekleri koruma tekniği, pişirme ekipmanları vs. yer almaktadır. Fuar gezi ücreti kişi başı yaklaşık 1675 Euro civarındadır. Yeterli katılımcı sağlamasına müteakip KOSGEB’in yurt dışı iş gezisi destek başvurusunda bulunulacaktır. Söz konusu fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin en geç 20 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar odamıza başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Odamız ve siz değerli üyelerimiz için son derece yararlı olacağını ümit ettiğimiz bu programa katılmanızı bekler, saygılar sunarız.

Ön kayıt başvurusu için: 03127628989 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.