Beypazarı Ticaret Odasına kayıtlı üretici ürünleri çok yakında  Nar.trade’de

TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi Nar.trade endüstriyel ihracat platformu ile iş birliğimiz kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Özdemir, Genel Sekreterimiz Mehmet Yurdakul ve platform kurucusu Çağrı Talay üretici üyelerimizi ziyaret ederek,  firmalarımızın  Nar.trade endüstriyel ihracat platformuna kayıtlarını gerçekleştirdi.

Şevki Gürcan(Tadım Kuru), Celal Akçe (Emek Kuru), Cihan Çevik(Cihan Kuru), Harun Pekşen (Takısan Sarrafiye Kuyumculuk), Hasan Kasap(Hanımeli Unlu Mamülleri), Ali Göçmen (Va-Ko Vagon), Murat Taşkıran(İrfan Şekerleme), Mücahit Bulduk(Bulduk Şekerleme) ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı firma ya da son kullanıcıya ulaştırmak, marka bilinirliği ve güvenilirliğinin arttırılması amacıyla BTO üyelerine özel platforma kayıt oldular.

Platformda yer almak isteyen üyelerimiz 03127628989 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.