Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerimizi Tamamladık

T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda, Odamız ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ( OAİB) iş birliğiyle; mevcut ihracatçılar ile ihracat potansiyeli olan firmaları bilgilendirmek amacıyla, “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi.

Potansiyeli olmasına rağmen henüz ihracat gerçekleştirmemiş firmalarımız ile ihracatını daha ileriye taşımak isteyen KOBİ’lerimize ihracat seviyelerini  maksimum düzeye çıkarma aşamasında destek olmak amacı ile düzenlediğimiz seminerimiz, Oda üyelerimiz ve mükelleflerini bilgilendirmek üzere SMMM katılımı ile tamamlanmıştır.

Ticaret Bakanlığı uzmanları Ebru Gürsoy Rojas Atencıo, Asım Çalış ve Günay Mutlu tarafından, İş Dünyası İçin Uluslararası Ticari Bilgiye Erişim, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, İhracatta Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları konularında sunumlarla bilgi paylaşımı yapıldı.

Katılımcılarımızın sorularının cevaplanması ile seminerimiz son bulmuştur.