BTO Haberler

"11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes"

Beypazarı Ticaret Odası "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında Beypazarı Başören mevkisinde düzenlenen programa katılarak fidan dikti.

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü işbirliği ile "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Meclis Başkanımız Hamdi Ayanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen, Başkan Yardımcımız Nail Yolcuoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Muammer Sargın ve Mustafa Özdemir katıldı.

Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşlarımızın yoğun taleplerine karşılık vermek ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla, öğrencilerden askeri birliklere, sivil toplum örgütlerinden kamu kurum ve kuruluşlarına, esnafından işçisine kısaca 7 den 77’ye toplumun bütün kesimlerinden katılan vatandaşlarımızın katkılarıyla, 81 ilde 2023 noktada 3 saatlik bir zaman diliminde 11 milyon adet fidan toprakla buluşuyor.

#GeleceğeNefes  #11MilyonFidan  #geleceğenefesolduk

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama