BTO Haberler

Beypazarı'nda "Sürdürülebilir Yerel Kalkınma Hamlesi" Toplantısı

Ankara'nın tarihi ve turistik ilçelerinden Beypazarı'nda turizmin yılın 12 ayına yayılması ve daha iyi noktalara getirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

Beypazarı Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen "Sürdürülebilir Yerel Kalkınma Hamlesi" başlıklı toplantıya, İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen, Yönetim Kurulu ve Turizm Komitesi Üyesi Mustafa Özdemir, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin, , Kuyumcular ve Demirciler Odası Başkanı Fazıl Yiğit, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Beypazarı Turizm Derneği ve diğer dernek başkanları katıldı.

Toplantıda, Beypazarı Kaymakamlığı öncülüğünde ilçede geniş kapsamlı turizm komitesi oluşturulması kararlaştırılırken, Kaymakam Ayca, "Yöresel ürünlerde kaliteden ödün verilmemesi çok önemli. Turizmi çok önemsiyorum. Beypazarı çok önemli bir yer. Bu çalışmada, Beypazarı için logo oluşturacağız ve bundan böyle bu logoyu her alanda kullanacağız." dedi.

 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama