BTO Haberler

Beypazarı İş Dünyası Ekonomik İstişare Toplantısında Buluştu

Beypazarı Kaymakamı Temel Ayca Moderatörlüğünde, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile Tarım, Turizm, Sanayi ve Gıda sektöründe faaliyet gösteren Oda üyelerimiz, İlçe kamu/kurum ve kuruluşlarının müdürleri, İlçe esnafı, STK Başkanları, banka müdürleri, muhtarlar ve Parti İlçe Başkanları katıldı.

“Beypazarı Ekonomisi Nereye Gidiyor?” başlıklı Ekonomik İstişare toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasına ülkemizde yaşanan deprem, çığ ve uçak kazası sonrası kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen;

“Bugün İlçemizin ekonomisinin daha da güçlenmesi için neler yapılmalı konuşarak, bu konuda gerçekleştireceğimiz çalışmalara yön vermek için buradayız. Bu toplantı ile yol haritamızı hep birlikte çizmeye başlayacağız. İstişare toplantımıza katıldığınız için teşekkür ederim.” dedi.

Tarım sektöründe kümelenme çalışması ile ihracata yönelme, tarımsal ürünlere katma değer kazandırılması için kurutma, paketleme vb. tesisler için fizibilite çalışmalarının yapılması, sanayinin canlandırılması, Turizm sektörünün 12 ay etkinliği için gerekli düzenlemeler, Odamızın çalışmalarına devam ettiği Hububatçılar Sitesi ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan sektörel toplantılar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

 

 

 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama