Beypazarı Ticaret Odası Oda Organ ve Kurul Üyeleri Eğitimde

Beypazarı Ticaret Odası Meclis, Yönetim ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri iki günlük eğitim kampına katıldı. Kurul üyelerinin oda hizmet ve işleyişine etkin katılımını sağlamak amacıyla yapılan eğitim programının ilk günü birinci bölümünde, 5174 sayılı Oda/Borsa Kanunu kapsamında görev ve yetkilerin yer aldığı eğitim ile başlandı. Programın ikinci bölümünde, yönetim ve üye hizmetlerinin etkinliğinin arttırılması için Stratejik Yönetim ve TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi ile İlişkisi hakkında bilgilendirme yapıldı. Üçüncü bölümünde ise kurum içi ve üyeler ile iletişimin güçlendirilmesi, raporlama, etkin karar alma ve çözüm üretme mekanizmasının verimli çalışması konularında eğitim verildi.