Başkan Göçmen, TOBB Başkanı Hİsarcıklıoğlu ile telekonferans görüşmeye katıldı

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen, TOBB Başkanı'nın 365 Oda&Borsa Başkanı ile birlikte düzenlediği telekonferansa katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ile video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut durum gözden geçirildi. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede Oda üyelerinin sektörel sıkıntılarını da ileten, çözüme kavuşturulan sektörel sıkıntıların üyelerle paylaşıldığını belirten Başkan Göçmen;" En az zararla bu zorlu süreci hep birlikte atlatmaya çalışıyoruz, bizler için taleplerimizin takipçisi olan Birlik Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na özverili çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.