BTO Haberler

BTO dan ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımı

“Beypazarı Ticaret Odası, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımı paketi ulaştırdı”.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Beypazarı Ticaret Odası işbirliği ile her yıl olduğu gibi, bu yılda Ramazan Ayında, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı.
Gıda yardımları, Beypazarı Ticaret Odası (BTO) Meclis, Yönetim ve Komite Üyeleri, Oda çalışanları aracılığıyla, İlçemizde yaşayan 600 aileye ulaştırıldı.
Hazırlanan gıda yardım paketlerini titiz çalışmalar sonrasında ailelere ulaştırdıklarını ifade eden BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen: “Koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın zor bir süreçten geçtiği bu günlerde, salgın ülkemizde de hem sosyal hem de ekonomik olarak bizleri etkilemiştir. Herşeye rağmen bizler için değişmeyen tek şey dayanışmadır. İçerisinde bulunduğumuz ve İslam âlemi tarafından aynı zamanda birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilen Ramazan Ayı münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz bu yardımların, İlçemizin birçok farklı noktasında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm dünya için sağlıklı mutlu günler diliyorum”dedi.

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama