ÜYELERİMİZ İLE İFTAR DAVETİMİZDE BULUŞTUK

Odamızın düzenlediği Yönetim Kurulumuzun ev sahipliği yaptığı iftar yemeğimize, Oda Üyelerimiz, Meclis ve Komite Üyelerimiz, Protokol Mensupları, Oda Başkanları, Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar Yemeği programının ardından, Evveli Rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan Ayı vesilesi ile toplandığımız bugünde sizleri şahsım ve Yönetim Kurulum adına saygıyla selamlıyorum diyerek konuşmasına başlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen:

“2018 Nisan Ayında gerçekleştirilen Oda Organ seçimlerinden bu yana 1 yıl geçti. Biz geçen bu sürede meclis ve komite üyelerimiz ile bir araya gelmeye, sizleri ziyaret etmeye önem verdik. Amacımız sizlerin sektörel sıkıntılarının bize ulaşmasını sağlamak ve çözümü için çalışmalarını yapabilmekti. Bunu başarabildiğimize inanıyorum.

Sektörlerinize yönelik bilgilendirme toplantıları, eğitimler düzenliyoruz. Ayrıca Yatırım Danışma Ofisimizden randevu alarak, tüm destek ve hibeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Tarım, Turizm alanlarında hazırladığımız sektör raporlarını da sizler ile paylaşmıştık.
Yine tarım sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin talebi doğrultusunda Ankara Ticaret Borsası Beypazarı Şubesi kurulması için çalışmalarımız devam ediyor.

 

HİZMET SÜRECİMİZDE SİZLERİN DESTEKLERİ; TALEP VE ÖNERİLERİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Oda olarak, taleplerinizi ve ihtiyaçlarınızı değerlendirerek, mevzuat ve yasalar çerçevesinde sektörlerinize yönelik gerçekleştirdiğimiz etkinlere katılmanız hem hizmet sürekliliğimiz hem de  en yüksek faydayı sağlamanız açısından çok önemli. Bizler tüm etkinliklerimizde sosyal medya hesapları, Web sitesinin yanı sıra telefon ve sms yoluyla sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Taleplerinizi bizlere ya da odamızda çalışan arkadaşlarımıza ileterek, sektörel çalışmalarımıza yön verebilirsiniz.

Kıymetli Misafirlerimiz,
Ramazan ayını hep birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirerek, Ramazan Bayramına da hep birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama