AB ile Oda Eşleştirme Projeleri TOBB’da tanıtıldı

Beypazarı Ticaret Odası Meclis Başkanı Hamdi AYANOĞLU, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÖÇMEN, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ÖZDEMİR ve Genel Sekreter Mehmet YURDAKUL, Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi Oda Eşleştirme Projeleri Lansman Toplantısına katıldı.

Toplantı TOBB Başkanı, EUROCHAMBRES Başkan Vekili M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Gabriel Munuera Vinals ve Dışişleri Bakan Yardımcısı, AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın katılımıyla TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantıda; Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi’nde hibe kazanan 30 Türk Oda/Borsası ve 28 Avrupa Odasının sunumları ve toplam 19 projenin tanıtımı yapıldı.