İş Geliştirme ve Eğitim Faaliyetleri

SM-SMMM ve Ticaret Sicili Toplantısı

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÖÇMEN, Genel Sekreter Mehmet YURDAKUL ve Ticaret Sicili Müdürü E.Burcu BOZKURT tarafından İlçemizdeki Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Üyelerimize etkin hizmet vermek ve hizmet sürecinde oluşabilecek sıkıntıları önlemek amacı ile İlçemizdeki Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin davetli olduğu toplantıda, 01.01.2019 tarihi itibari ile değişen Harç Tarifesi, Tescil işlemlerindeki Ticaret Sicil Mevzuatı ve istenilen evraklar hakkında bilgi verilirdi.

Başkan GÖÇMEN; “Üyelerimizin tescil işlemlerinde aracı olan muhasebeci ve mali müşavirlerimizin bizlerle iletişim halinde olması, evrakların eksiksiz hazırlanması, hizmet alımının en kısa sürede tamamlanması için önemlidir. Bugün bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz.”Dedi.

Toplantı Serbest Muhasebeci, Mali Müşavir ve çalışanlarının sorularının cevaplanması ile sona erdi.