İş Geliştirme ve Eğitim Faaliyetleri

Meslek Komitelerimiz İç Paydaş Çalıştayında

Odamız Meslek Komitesi ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile İç Paydaş Çalıştayımızı gerçekleştirdik.

21 TEMMUZ 2019- Hizmetlerimiz için 8 komitemizle ve Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimiz ile birlikte doğru hedef belirlemenin, Odamızın başarısı için önemli olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet GÖÇMEN, “Sektörlerinin temsilcileri siz değerli Komite ve Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimiz ile İç Paydaş Çalıştayımızı tamamladık. Elde ettiğimiz veriler, Odamızın hizmet kalitesinin daha da arttırılması için büyük önem taşımaktadır. Tüm üyelerimize ve ilçemize faydalı olacağına inandığımız faaliyet, etkinlik ve projelerde de desteklerinizin devam edeceğinden eminim, hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

1.Komite: Sanayi-Otomotiv, 2.Komite:Akaryakıt-Ulaşım, 3.Komite: Finans-Sigorta-Hizmet, 4.Komite:Tarım, 5.Komite:Gıda, 6.Komite:İmalat, 7.Komite:Dayanıkli Tüketim Malları, 8.Komite:İnşaat sektöründe faaliyet gösteren komite üyelerimiz öncelikle kendi komite üyeleri ile fikir alışverişinde bulunarak, sektörel sorunları ve çözüm önerilerini belirlediler.

Swot Anilizi (GZFT) çalışması ile Odamızın Güçlü ve Zayıf Yönleri ile Tehdit ve Fırsatlarını belirlediler. Odamızın Stratejik Plan (2019-2022) çalışmalarına veri oluşturması için komite ihtiyaçlarına yönelik sektörel hedeflerini ve 2020 yılı İş Planında yer alması gereken faaliyetlerini belirlediler.

Komite gruplarının gerçekleştirdiği toplantı sonrası, tüm komite ve yüksek istişare kurulu üyelerimiz bir araya gelerek ilgili sektörleri için belirledikleri hedefleri ile tüm üyelerimiz ve İlçemizin menfaati için gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.Toplantı doğa yürüyüşü gerçekleştirilerek son buldu.

 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama