İş Geliştirme ve Eğitim Faaliyetleri

Kardeş Odaların Meclis Üyeleri Ortak İştişare Toplantısında Buluştu

KARDEŞ ODALARIN MECLİS ÜYELERİ ORTAK İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU Birincisi Beypazarı Ticaret Odasının evsahipliğinde gerçekleştirilen Meclis Üyeleri Ortak İstişare Toplantısının ikincisi Polatlı Ticaret Odası'nda gerçekleştirildi. BTO Meclis Başkanı Hamdi AYANOĞLU ve PTO Meclis Başkanı Erol ÜNAL, BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, PTO Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya' nın açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, gündem maddelerinin değerlendirmeleri ile devam etti. Akreditasyon Sistemi kapsamında Odaların sektörel faaliyetleri kıyaslanarak, işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesine, ilçelerin tarım ve turizm sektörlerinin canlanmasına fayda sağlayacak, iç ve dış ticareti hareketlendirecek ortak projelerin gerçekleştirilmesi için fizibilite çalışmaları yapılması değerlendirmeye alındı. BTO ve PTO Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'yı makamında ziyaret ederek, Kardeş Odalar olarak yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Polatlı tarihi alanlarından Dua Tepe gezisi ile ziyaret son buldu.