İş Geliştirme ve Eğitim Faaliyetleri

“Beypazarı Yöresel Ürünleri Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde”

Beypazarı Ticaret Odası ilçemizin tüm yöresel ürünlerini dünyaya tanıtmak, bu ürünlerin ticaret ve ihracatının gelişmesine yardımcı olmak amacıyla 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen  “2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi'ne katıldı.
Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, “Ankara’da bu yıl ikincisi düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde ilçemizin yöresel ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Beypazarı Ticaret Odası olarak ilçemiz hatta bölgemizde bulunan Coğrafi İşaret Tescilli Ürünlerin kıymetinin farkındayız ve bu tür organizasyonların ürünlerimizin tanıtımı, markalaşması ve ihracatta yerini alması için çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.
Beypazarı Ticaret Odası Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özdemir, Melih İnan ve Genel Sekreteri Mehmet Yurdakul, İlçemizin coğrafi işaret tescilli Beypazarı Kurusu ve tescil başvuruları yapılan diğer yöresel ürünlerinin tanıtımını yapmak ve yurtdışına açılmasını sağlamak amacıyla BTO standına gelen ziyaretçileri misafir ediyor.
Ülkemizin yöresel lezzetlerinin sergilendiği, Ankara Ticaret Odasının organizasyonuyla ATO Congresium'da gerçekleşen zirve’de coğrafi işaretler ve yöresel ürünler ile ilgili üreticiler, paydaşlar, Türk ve yabancı perakende ve Horeca sektörü temsilcileri ile uluslararası organizasyonlar yer alıyor.
#AnadoludanDünyaya #coğrafiişarettescili #beypazarıkurusu #beypazarı 

 

 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama