Politika Temsil Faaliyetleri

TOBB 75. GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Beypazarı Ticaret Odası Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nail Yolcuoğlu, Meclis Üyemiz Mustafa Öztürk ve Genel Sekterimiz Mehmet Yurdakul TOBB 75.Genel Kurul Toplantısına katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğindeki törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan katıldığı toplantıda TOBB bünyesinde 10'uncu, 20'n...ci ve 40'ıncı yıllarını tamamlayan TOBB delegelerine Hizmet Şeref Belgesi verildi.

Oda heyetimiz tören sonrası 75. Genel Kurul nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Oda/Borsa Başkanları ve Delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.

75. Genel Kurul'un ilk gün etkinlikleri TOBB İkiz Kuleler’in bahçesinde çok sayıda Oda/Borsanın stand açarak Yöresel Ürünlerini tanıtmasıyla devam etti. Odamız da Coğrafi İşaret Tescilli Beypazarı Kurusu, Havuç Lokumu ve Maden Suyu ile ilçemizin tanıtımını gerçekleştirdi.

Genel Kurul etkinliğinde ilginin büyük olduğu Odamız standında, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, TOBB Delegeleri, Oda/Borsa Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ziyaretçiler ağırlandı.

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama