BTO Haberler

BEYPAZARI TİCARET ODASI İLE ERDEK TİCARET ODASI "KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ" İMZALADI.

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÖÇMEN, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Mustafa ÖZDEMİR, Genel Sekreter Mehmet YURDAKUL ile Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem SARI, Genel Sekreter Dilek Lap ve Akreditasyon Sorumlularının katıldığı "Uluslararası Ticareti Geliştirme ve Kooperatifçilik" konulu bir toplantı gerçekleştirildi.
Karşılıklı olarak Coğrafi İşaretli Ürünler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. 2 günlük programın ikinci etabında odalar arası kıyaslama çalışması yapılarak, kardeş oda protokolü imzalandı.
TOBB Turizm Kurulu Üyesi olan her iki oda başkanının imzaladığı protokol ile Üyeleri arasında işbirliği ve ticareti geliştirmek için ortak meslek komiteleri toplantıları yapmak, İyi ticari uygulamalar konusunda paylaşımlar için tarafların üyeleri arasında ortak iletişim platformları oluşturmak, Ortak sektörlerin sorunlarının çözümü konusunda yönetim seviyesinde kurumsal işbirliği yapmak ve Kurumsal hizmetlerde iyi uygulamalar konusunda paylaşımlar için personel seviyesinde kıyaslama çalışmaları yapılması yer almaktadır.

 

 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama