BEYPAZARI TİCARET ODASI ve ÇTSO ARASINDA KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir, Genel Sekreteri Mehmet Yurdakul ve Akreditasyon Sorumlusundan oluşan heyet Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Akreditasyon faaliyetleri kapsamında kıyaslama çalışması gerçekleştirdi.
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ev sahipliğinde, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt ve ÇTSO Proje Uzmanı Gökhan Doğru'nun katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda her iki Oda tarafından yürütülen ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Oda Başkanları tarafından karşılıklı hediyelerin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle kıyaslama ziyareti tamamlandı.