BTO KALİTE DENETİMİNİ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ…

Beypazarı Ticaret Odası ISO 9001 2015 versiyonu Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili yapılan denetimi başarı ile tamamladı.
Türk Loydu Baş Denetçisi Engin Deniz tarafından gerçekleştirlen denetime Akreditasyon ve Kalite Yönetim Temsilcisi Raziye Uzunoğlu katıldı.
Yapılan tetkikler sonucunda, kalite standartları süreçlerinin yerine getirildiği, hizmet politikasının sürekliliğinin sağlandığı, tüm birimlerin ve alt yapının standarta uygun şekilde düzenlendiği ve çalışmalarda kalite yönetim sisteminin gereklerinin uygulandığı görüldü.
Denetim sonrası değerlendirmede bulunan BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen" Odamızın hizmet kalitesine verdiğimiz önemi bir kez daha başarılı bir denetimle kanıtlamış olduk. Kalite Politikamızın sürekliliğinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim"dedi.