İş Geliştirme ve Eğitim Faaliyetleri

Beypazarı'nda Mobilya Sektöründen İş Garantili Protokol

TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Meslek Liselerinde “özel sektör” dönemini  başlatan protokolle, 81 ilde 81 meslek lisesi TOBB’a devredildi.

Odamız gerçekleştirilen protokolün yürütülmesi ve etkinliğinin sağlanması amacıyla Mobilya Sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile sektör toplantısı gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen, Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuri Caner ve öğretmenleri ile mobilya sektörü temsilcilerinin katıldığı toplantıda, İlgili lisede “Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Teknolojisi Alanı” açılması için firmalarla protokol imzalandı.

İmzalanan protokole istinaden açılacak olan Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanında eğitim alacak olan öğrencilerin staj, burs ve en önemlisi mezun olduktan sonra protokol imzalayan firmalar tarafından istihdam edilmesine yönelik çalışmalar yapılacak.

İmzalanan İşbirliği Protokolünü değerlendiren Başkan Göçmen; “ Protokolle Mobilya Sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın yetkin personel ihtiyacını karşılanacağına inanıyoruz. En önemlisi 3 yıllık lise eğitimini özel donanımlı atölyelerde tamamlayan, stajını yapmış olan gençlerimizin mezuniyet sonrası iş garantisi bu protokolle sağlanmış oluyor. Gençlerimizin geleceği içinde önemli bir adım olan işbirliğinde ailelerimizin de bizlerle birlikte olacaklarına inanıyorum.  Katkılarından dolayı Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüze ve öğretmenlerimize, sektör temsilcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum, hayırlı olsun” dedi.

 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama