İş Geliştirme ve Eğitim Faaliyetleri

LPG yetkili işletme personeli eğitimi tamamlandı

Beypazarı Ticaret Odası akaryakıt istasyonlarında görevli personel eğitimlerini tamamladı. Kursiyerler Akaryakıt İstasyonlarında görevli otogaz pompacıları "LPG Yetkili İşletme Personeli Sertifikası " eğitimini 05-06 Ağustos 2019 tarihlerinde tamamlayarak, gerçekleştirilen sınav sonrası belgelerini almaya hak kazandılar. Eğitim sonrası değerlendirmede bulunan BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen "Üyelerimizin sektörlerine yönelik eğitim taleplerini değerlendiriyor, belgelendirmeli eğitimleri Odamızda düzenleyerek öncelikli olarak zaman kaybını önlemeyi ve yerinde hizmet almalarını amaçlıyoruz. Tüm kursiyerlerimize iş hayatında başarılar diliyorum."dedi.