Sertifikalı Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu koordinasyonunda, Ankara Sanayi Odası ev sahipliğinde ve Odamız işbirliği ile 8 Aralık 2022 tarihinde 14:00-16:15 saatleri arasında "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirilecektir.
On-Line olarak gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olup; seminere katılmak isteyen firmalarımızın 30 Kasım 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar
https://www.aso.org.tr/form/dis-ticaret-bilgilendirme-semineri-276 adresinden "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine" kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Seminer bitiminde katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecektir.