Başkan Çelik, TOBB Kurul ve Komisyonları toplantısına katıldı

Yönetim Kurulu Başkanımız İrfan Çelik’in TOBB Turizm Kurulu'nda görev aldığı toplantı, Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Toplantıya; Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, Tarım Kurulu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Hayvancılık Kurulu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, KOBİ Politikaları Kurulu, Sosyal Politikalar Kurulu, Basın Yayın Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Turizm Kurulu, Mesleki Eğitim Kurulu, Mevzuat Komisyonu, Hesapları İnceleme Komisyonu, İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu, Vergi Komisyonu, Kadın Çalışmaları Kurulu ve Arge ve İnovasyon Kurulu Başkan, Başkan Yardımcısı, Sözcü ve Raportör ile üyeleri katıldılar.