Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Kardeş Odamız, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fahri ÖZEN, Meclis Başkanı Sn. Menderes OKTAY ve Heyeti, Odamız Yönetim Kurulu ve Oda Meclis Üyelerimiz tarafından karşılanarak, Yeni Akreditasyon Sistemi kapsamında Kıyaslama Çalışması ziyaretinde bulundular.
Program kapsamında aynı sektörlere ait komitelerin ortak sorunlarına çözüm önerisi aranarak, iş birliğinin önemi vurgunlandı. Tarım potansiyeli yüksek iki Oda olarak, bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli istişarelerde bulunuldu. Başkan ÇELİK; Akreditasyon sistemi kapsamında her iki oda olarak attığımız ortak adımların iş birliğimizi daha da ileriye taşımaya önemli katkılar sağlayacağına değindi.
Günün anlam ve önemine ait Coğrafi İşaretli ürünlerimiz başta olmak üzere çeşitli hediyeler takdim edildi. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’na Kıymetli hediyeleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.