BTO Haberler

TOBB “AKREDİTASYON ÇALIŞTAYINA” KATILDIK

17-18-19 Ekim tarihlerinde #TOBB nin Diyarbakır'da ilk kez düzenlediği Akreditasyon Çalıştayı’na Odamız Genel Sekreteri ve Akreditasyon Sorumlusu ile #Akredite 269 Oda/Borsa Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumluları katıldı.​ #Diyarbakır TSO ile #Diyarbakır TB ev sahipliğinde düzenlenen #Akreditasyon Çalıştayı’nın
2.gününde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu katılım gerçekleştirdi.

Akreditasyon konusunun önemine işaret eden Hisarcıklıoğlu, “Kendimizi devamlı yenilemek ve geliştirmek zorundayız. Kurumsal bir yapıya kavuşmalı, profesyonel şekilde çalışmalıyız. İşte akreditasyon sistemi bize bu konuda en iyi yol haritasıdır. TOBB yönetimi olarak bu işe verdiğimiz önemin bir göstergesi de sistemi ve kriterleri sürekli revize etmemiz. Daha objektif ve daha verimli olabilmek adına; denetimler, ziyaretler ve eğitimlere ayırdığımız kaynağı hep artırıyoruz. Sistemi devamlı geliştirip, daha iyi hale getiriyoruz” dedi.

Konuşmasında Marka illerin, ilçelerin temelinde marka olan Oda-Borsa’ların olduğunu anlatan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Şehrinizi marka yapmak üzere, liderliği de sizler üstlenecek, camiamıza, girişimcilerimize rehberlik edeceksiniz. İllerdeki, ilçelerdeki tüm paydaşları bir araya toplayarak onları harekete geçireceksiniz. Bu noktada, hizmet kalitesini daha da artırmak için, üyelerimizin, firmalarımızın taleplerini, ihtiyaçlarını toplamaya devam etmemiz lazım" şeklinde konuştu.

 

 

 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama