BEYPAZARI TİCARET ODASI YÖNETİCİ EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI…

Beypazarı Ticaret Odası Komite, Meclis, Yönetim ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Kişisel Gelişim Eğitimine katıldı.

“Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü” konulu eğitimin ilk bölümünde Kurul Üyelerine Öfke Kavramını Tanımak, Saldırganlık Ve Öfke Arasındaki FarkÖfkenin NedenleriÖfkenin Sonuçları; Kar Zarar AnaliziÖfkenin SüreçleriÖfkenin Fiziksel Ve Ruhsal Belirtileri,  Öfke Kontrol TeknikleriÖfkenin Nedenleri Karşı Farkındalık Kazanma, Öfkenin Kontrolü İçin Problem Çözme Becerisi ve Öfke Kontrol Probleminin Tekrarlanmaması İçin alınacak önlemler ile ilgili bilgi verildi.

Eğitimin ikinci bölümünde ise Stresin Tanımı ve Düzeyleri,   Aşırı Stresin Olumsuz Etkileri (Bedensel Zihinsel Ve Sosyal,  Stres Her Zaman Kötümüdür? (Motivasyon),   Stres Kaynakları (İç ve Dış ), Stres Yönetimi (İş Yerinde, Özel Hayatta),  Stresle Baş Etmeyi Zorlaştıran Kişilik Özellikleri, Stresle Başa Çıkma Yolları (Fiziksel, Ruhsal, Örgütsel, Bireysel) hakkında sunum yapıldı.

İnteraktif olarak tamamlanan eğitim, katılımcılara sertifikalarının takdim edilmesiyle son buldu.