BTO’dan Üyelerine Nefes Kredisi Desteği

Beypazarı Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından organize edilen “Nefes Kredisi Projesine” üyeleri için kaynak oluşturdu. KOBİ’lere nefes aldırmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Denizbank arasında imzalanan, oda üyelerine düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole sağlanan katkı ile nakit sıkıntısı çeken Oda üyelerimiz, üst limit 50 bin TL olmak üzere, 12 ay vadeli, yıllık yüzde 7,50 faiz oranlı kredi kullanabilecekler. Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Denizbank Beypazarı Şube Müdürü Engin Dündar ile sürecin hızlanması için gerçekleştirdikleri görüşme sonrası “Koronavirüs (Covid19) salgını nedeniyle üyelerimizin ekonomik anlamda daralmalarının önüne geçmek ve salgın sonrasına rekabet edebilir durumda kalmalarını sağlamak için destek verilen krediden, cirosu 25 Milyon TL’ye kadar olan Oda üyelerinin 2020 yılında anapara ve faiz ödemesi olmadan, 2021 yılında 12 eşit taksitle ödeyecekleri üst limit 50.000 TL’ye kadar finansman imkanından faydalanabileceklerini belirterek, projenin tüm Üye Kobilerimize hayırlı olmasını dilediler.