Beypazarı Ticaret Odası, başta dünya markası olma yolunda ilerleyen Coğrafi İşaret Tescilli Beypazarı Kurusu ve Havuç Lokumu olmak üzere diğer yöresel ürünlerimizin de tanıtımı, ticarete kazandırılması, tüketiminin yaygınlaştırılması ve katma değerlerinin arttırılması için,ANFAŞ/Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 17.YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarındaki tanıtım standında ziyaretçilerini ağırlıyor.

TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle açılışı gerçekleştirilen programın devamında, Antalya Valisi Sayın Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Büşra Özdemir standımızı ziyaret ederek Beypazarı’nın tescilli ürünleri hakkında detaylı bilgiler alarak ilçemizin simgesi olan yöresel ürünlerimizden takdim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İrfan Çelik ve beraberindeki heyetimiz fuar kapsamında başta Kardeş Odalarımız olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan Oda ve Borsaların standlarını ziyarette bulundular.

Standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran tüm protokol üyelerimize, Oda ve Borsa başkanlarımıza ve kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz .İlçemizin sahip olduğu değerleri korumak ve yarınlara taşıma vizyonuyla, Beypazarı’nın ekonomik ve kültürel elçisi olmaya devam edeceğiz.



 

 

 

KOSGEB Sincan Müdürü olarak göreve atanan Dr. Aziz ACAR ve Kobi Uzmanı Hüseyin ŞEN Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette, KOSGEB destekleri ve ilçemizde yürütülebilecek iş birliği imkanları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.

 

 Odamızda, TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında yürütülen Akreditasyon Geliştirme Ziyareti süreci 24.03.2026/25.03.2026 tarihlerinde tamamlanmıştır.

Turk Loydu AS Denetçisi Sayın Engin Deniz tarafından gerçekleştirilen ziyarette; Odamızın hizmet süreçleri, kurumsal uygulamaları, üye memnuniyeti çalışmaları ve stratejik hedeflerle uyum düzeyi yerinde değerlendirilmiştir. TOBB Yeni Akreditasyon Sistemi’nin güncel uygulamaları ve değerlendirme kriterleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak iyileştirme önerileri paylaşılmıştır.

Odamız bünyesinde gerçekleştirilen İlk Yardım Eğitimi kapsamında, birinci ve ikinci grupları başarı ile tamamlanmıştır.

Eğitim süresince katılımcılara ilk yardıma ilişkin temel bilgiler aktarılmış; uygulamalı çalışmalar aracılığıyla acil durumlarda doğru ve etkili müdahale yöntemleri gösterilmiştir. Katılımcılar, edindikleri kazanımları pratik uygulamalarla pekiştirme imkânı bulmuştur.

Eğitim sürecine katkı sağlayan eğitmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.
















Meclis Başkan Yardımcımız Yaşar Çalışkan ve Odamız sigorta sektörü temsilcileri; Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi Bülent Yüce ve Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi üyeleri Evrim Çiftçi ile Emin Haktanıyan’ın katılımıyla düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelmiştir.
Gerçekleştirilen buluşmada, sektörün güncel durumu, karşılaşılan sorunlar ve sigortacılık alanındaki gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunulmuştur. Program, sektörün geleceğine yönelik görüş ve önerilerin paylaşılmasıyla sona ermiştir.

Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla, Ankara İli Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısı Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda; Ankara’nın ve ilçelerinin gündeminde yer alan konular ele alınarak yaşanan sıkıntılar, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri kapsamlı şekilde değerlendirildi. Program devamında, Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Beypazarı Kaymakamı Sayın Ünal Coşkun ve Beypazarı Belediye Başkanı Sayın Özer Kasap ile yemek davetinde bir araya geldi.

Gerçekleştirilen Ankara Oda ve Borsalar Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısına; Kredi Garanti Fonu (KGF) Başkanı Sayın Erdoğan Özegen, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seyit Ardıç, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Şemsettin Aktuğlu, Çubuk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Şan, Haymana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercan Özkan, Haymana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fazlı Çınar, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ulvi Sakarya, Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yahya Toplu, Şereflikoçhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Çetin Aslan ile tüm Oda ve Borsa Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

Katılımları ve kıymetli katkıları dolayısıyla teşekkür ederiz.

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

  • Çalışma Saatleri
  • 09:00-12:30 / 13:30-18:00

     

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama