Odalar arası İş Geliştirme Toplantısı

Odalar arası işbirliğinin artırılması, hizmet karşılaştırmaları ile üyelere sunulan hizmet kalitesinin artırılması amacıyla Odamız, Polatlı Ticaret Odası, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası arasında teknik destek işbirliği ve kıyaslama çalışması yapıldı. Genel Sekreterimiz Mehmet Yurdakul, Akreditasyon Sorumlumuz Raziye Uzunoğlu, Oda Sicil Memurumuz Gökhan Yiğit’in katıldıkları, Polatlı Ticaret Odasının ev sahipliğinde gerçekleşen çalışmalarda Oda ve borsalarda ortak kullanılmak üzere hazırlanan Elektronik Belge Yönetim Sistemini (EBYS)’nin kurulumu ve kullanımı konularında bilgi aktarımı yapıldı. Kıyaslama çalışmalarında ise akreditasyon sistemi kapsamında yapılan uygulamalar ele alındı.