BTO Haberler

BTO AKREDİTASYON DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

 
TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi kapsamında, Türk Loydu Vakfı Denetçisi Mahmut Karaca tarafından gerçekleştirilen denetim Odamız hizmet binasında yapıldı.
2 ana başlık ve 13 alt başlıktan oluşan denetim öğeleri kapsamında Odamızın tüm birimleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen akreditasyon standartlarına uygunluk bakımından denetlemeye tabi tutuldu.
Akredite Oda unvanını ilk kez aldığı 2014 yılında alan, yedi yıldır üyelerine bu standartlara uygun hizmet veren Odamız, yeni dönem için denetim sürecini de başarıyla geçirip mevcut puanını arttırdı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen; BTO’nun Akreditasyon sistemi gerekliliklerini başarıyla yerine getirdiğini vurgularken, Akredite Oda olmanın kusursuz hizmet çalışmaları sunmak için kaçınılmaz olduğunu belirtti. Başkan Göçmen, bu kapsamda yapılan çalışmalarda emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Beypazarı Ticaret Odası’nın hizmet kalitesini ve çeşitliliğini arttırmak, hizmet standartlarımızı her geçen gün daha yukarı taşıyarak üyelerimize en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama