Başkan Göçmen Kalkınma Ajansı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona katıldı.

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Göçmen; Beypazarı Kaymakamı Sayın Oktay Erdoğan’ın ev sahipliği ile Beypazarı’nda gerçekleştirilen olağan aylık Kalkınma Ajansı toplantısı sonrası düzenlenen etkinliğe katıldı. Beypazarı Yaşayan Köy de gerçekleştirilen etkinliğe; Ankara Valisi Sayın Vasip Şahin, Beypazarı Kaymakamı Sayın Oktay Erdoğan, Beypazarı Belediye Başkanı Sayın Tuncer Kaplan, (ATO)Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran, MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hasan Basri Acar, ODTÜ Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü Sayın Serdar Alemdar, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Aydın, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Cahit Çelik, Ajans Uzmanı Sayın Şeref Furkan Ceylan, Beypazarı Emniyet Müdürü Sayın Metin Demirci katıldı.