Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Online olarak gerçekleştirilen Mali Genel Kurul’a, Beypazarı Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Delegesi Ahmet Göçmen, Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu ile Genel Sekreter Mehmet Yurdakul iştirak etti. Genel Kurul Delegelerinin elektronik ortamda katıldığı, Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Faaliyet Filmi Gösterimi, Konuşmalar, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Genel Kurula sunulması, Komisyonların Sunuşları ile oylamalar, Dilekler ve Kapanış Gündemiyle gerçekleştirilen Genel Kurul’un, Açılış Konuşmasını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı. Başkan Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasının akabinde, gündem maddeleri görüşüldü, komisyon sunuşları ile oylamalar gerçekleştirildi. Genel Kurul, dilekler ve kapanış gündeminin ardından, Başkan Hisarcıklıoğlu’nun kapanış konuşmasıyla sona erdi.