Beypazarı Ticaret Odası Heyeti T.C. Belgrad Büyükelçiliği ve Yunus Emre Enstitüsü Türk Kültür Merkezini ziyaret etti

Meclis Başkanımız Mustafa Günay, Yönetim Kurulu Başkanımız İrfan Çelik, Meclis Başkan Yardımcımız Yaşar Çalışkan, Başkan Yardımcımız Şevket Kuran ve Genel Sekreterimiz Mehmet Yurdakul’un eşlik ettiği heyetimiz Belgrad/Sırbistan Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Sayın Yasemin Yüce ve Yunus Emre Enstitüsü Şubesi Türk Kültür Merkezi Müdürü Sayın Dinser Şahin’i ziyaret etti.
İlçe ticaret hacminin arttırılmasına yönelik gerçekleştirilen ziyaretin amacına değinen Başkan Çelik ”Ticaret hacminin iki ülke için karşılıklı artırılmasına yönelik gerçekleştirebileceğimiz ortak çalışmalar, sektörler ve Sırbistan hakkında bilgi almak için sizleri ziyaret ettik. Tarım, turizm ve ticarette iş birliği yapabileceğimiz yeni pazarlar geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bugün Odamız heyetine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Sırbıistan iş hacmi ve sektörel faaliyetleri hakkında bilgi alınan ziyarette ortak etkinliklerde bulunulmak üzere hem fikir olundu.