Anma Ve Kutlama Mesajları

TürkiyeninOtomobili #Yeniliğeyolculuk #TOGG

Cumhurbaşkanımız öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu koordinasyonunda hayata geçirilen Türkiye'nin Otomobili Projesi tanıtıldı.
Türkiye’nin 60 yıllık yerli otomobil özlemini gidermek ve milli otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük etmek, aynı zamanda ilk küresel markası olmak amacıyla kurulan TOGG un (Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu) Türkiye'nin Otomobili Projesini gönülden destekliyor, Türk mühendislerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı
Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun#TürkiyeninOtomobili #Yeniliğeyolculuk #TOGG M.Rifat Hisarcıklıoğlu