BEYPAZARI TİCARET ODASI 2019 YILINDA DA HİZMET KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

2014 yılında Ankara İlçeleri arasında ilk 5 yıldızlı Oda olarak Akredite Odalar arasında yerini alan Beypazarı Ticaret Odası süreç denetlemesindeki başarısı sonrası belgesini yenilemeye hak kazandı. TOBB'da düzenlenen tören ile akreditasyon belgesini alan Odamız, üyelerine verilen hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi.

Törene Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik YAVUZ ve Odamızı temsilen Meclis Başkanı Hamdi AYANOĞLU, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÖÇMEN, Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer SARGIN, Mustafa ÖZDEMİR ve Melih İNAN, Oda Genel Sekreteri ve Akreditasyon Sorumlusu katıldı.

BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÖÇMEN “Üyelerimize en iyi hizmeti vermek, Oda iş akış ve hizmet standartlarımızı daha da yükseltmek dolayısı ile ilçemize faydalı olabilmek için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın başarısı bu denetimle bir kez daha tescillenmiş oldu. Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli Oda Üyelerimize, Oda Organlarında görev alan arkadaşlarıma ve tüm personelimize teşekkür ederim.” dedi.

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama